Μοντελοποίηση ημερήσιας βροχόπτωσης με τη χρήση γενικευμένων γραμμικών μοντέλων : - Μαμμάς, Κωνσταντίνος (2012)
Η διπλωματική εργασία παρουσιάζει την προσομοίωση και ταυτόχρονα την πρόβλεψη της ημερήσιας βροχής.