On the subexponential distributions and the ruin probability under interest force : - Μπαρδούτσος, Αναστάσιος Γ. (2012)
Η διπλωματική εργασία μου παρουσίαζει τις εξελίξεις γύρω από τις ιδιώτιτες των υποεκθετικών αλλά και άλλων κλάσεων κατανομώ καθώς επίσης και την συστηματική ανάγκη για μελέτη της πιθανότητας χρεοκοπίας υπό την παρουσια επενδύσεων.