Κατασκευή διαδικτυακών αλγορίθμων και βάσης δεδομένων για ορθογώνιους σχηματισμούς : - Κασταμούλα, Καλλιόπη-Τσαμπίκα (2013)
Η παρούσα διπλωματική εκπονήθηκε στα πλαίσια των σπουδών μου στην σχολή θετικών επιστημών στο τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών. Αντικείμενο της εργασίας είναι η κατασκευή διαδικτυακών αλγορίθμων και της βάσης δεδομένων για ορθογώνιους σχηματισμούς. Η εργασία αυτή είναι χωρισμένη σε πέντε θεματικές ενότητες. Αρχικά θα εστιάσουμε στα εργαλεία που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε μια δυναμική διαδικτυακή εφαρμογή, θα παρουσιάσουμε το θεωρητικό μέρος και στην συνέχεια θα σας παραθέσουμε τους αλγορίθμους που κατασκευάσαμε για την υλοποίηση αυτής της διαδικτυακής εφαρμογής, κάνοντας αναφορά στις ιδιότητες και στις λειτουργίες των ορθογώνιων σχηματισμών.