Battlefield - Bhaskar, Sanjeev 1964- (Natural history, 2002)
"Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται η στρατηγική επίθεσης των ζώων όπως μια στρατιωτική επιχείρηση. Μέσα από θεαματικές λήψεις, τα πιο εξελιγμένα 3D γραφικά, μικροκάμερες, ακόμη και δορυφορική τεχνολογία, μπορείτε να βλέπετε για πρώτη φορά την επίθεση από τη σκοπιά του κυνηγού." - Περίληψη από τη θήκη.