Μελέτη διαφόρων μοντέλων βέλτιστης δρομολόγησης ενος οχήματος : - Τσαβαρή, Ειρήνη (2012)
Στην παρούσα εργασία μελετώνται διάφορα στοχαστικά μοντέλα βέλτιστης δρομολόγησης οχημάτων. Τα μοντέλα αυτά σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών από ένα όχημα το οποίο διανέμει ένα ή περισσότερα προιόντα σύμφωνα με μια προκαθορισμένη σειρά. Ο κύριος στόχος είναι η εύρεση της πολιτικής η οποία, ελαχιστοποιεί μία προκαθορισμένη συνάρτηση του μελλοντικού αναμενόμενου κόστους.