Αξιολόγηση επενδύσεων με πραγματικά χρηματοοικονομικά διακιώματα (real options) - εφαρμογή στην αγορά ακινήτων : - Σαρκισιάν, Ανούς (2012)
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ.