The wild one - Benedek, Laslo, 1905-1992; Brando, Marlon (Columbia Tristar Home Video, 1999)
Μια συμμορία 40 μοτοσυκλετιστών εισβάλει σε έναν αγώνα μηχανών και παρόλο που εκδιώχνονται ο αρχηγός τους κλέβει το ένα βραβείο. Ύστερα ακολουθεί η εγκατάστασή τους σε ένα χωριό όπου είναι ανεπιθύμητοι και τους περιμένουν πολλά προβλήματα καθώς και μια γυναίκα που θα αλλάξει τη ζωή του Johny για πάντα.