Μια εισαγωγή στις toric varietes : - Βετέρε, Ελμίρο (2013)
Κάποια στοιχεία μεταθετικής άλγεβρας και αλγεβρικής γεωμετρίας, ιδιότητες κυρτων πολυεδρικων κώνων, κατασκευή των τορικών ομοπαραλληλικών πολλαπλοτήτων απο ισχυρά κυρτούς πολυεδρικούς κώνους, κατασκευή των αφηρημένων τορικών ομοπαραλληλικών πολλαπλοτήτων απο βεντάλιες.