Σχεδιασμός και ανάπτυξη συστήματος πλοήγησης για τυφλούς : - Διαμαντάτος, Παρασκευάς (2013)
Αναπτυξή συστήματος το οποίο θα είναι υπεύθυνο για την πλοήγηση ενός τυφλού προς αποφυγή εμποδίων στο άμεσο περιβάλλων του, το οποίο θα είναι υπεύθυνο και για τον προσανατολισμό του.