Wild at heart - Lynch, David, 1946-; Lynch, David, 1946-; Cage, Nicolas, 1965-; Dern, Laura (Universal Studios, 2005)
Ένα κυνηγημένο ζευγάρι περιπλανιέται στην αμερικανική επαρχία, συναντώντας έναν παράξενο αλλά και επικίνδυνο κόσμο περιθωριακών και κακοποιών.