Walk the line - Mangold, James; Phoenix, Joaquin; Witherspoon, Reese, 1976- (Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2006)
Τα πρώτα χρόνια της ζωής και της σταδιοδρομίας του θρυλικού αστέρα της μουσικής, Τζόνι Κας, που με τα τραγούδια του κατάφερε να ξεπεράσει τα όρια της αμερικανικής παράδοσης και να αγγίξει τα μαγικά ακροατήρια.