Vertigo - Hitchcock, Alfred, 1899-1980; Stewart, James, 1908-1997; Novak, Kim (Hitchcock collection, 2007)
Ένας αστυνομικός παραιτείται από την υπηρεσία του επειδή πάσχει από ακροφοβία. Κάποια στιγμή συναντάει ένα φίλο του, ο οποίος του προτείνει να παρακολουθήσει τη γυναίκα του γιατί φοβάται ότι πάσχει από διχασμό προσωπικόητητας και έχει τάσεις αυτοκτονίας.