Μέτρα κινδύνου και οικογένειες κατανομών : - Λιούγκα, Πασχαλία (2012)
Κύριος στόχος μας στο παρόν κείμενο είναι να εξετάσουμε την έννοια του κινδύνου και τον τρόπο με τον οποίο αυτός μετράται μέσα από τα πρότυπα μέτρα κινδύνου καθώς επίσης και την εξέταση των στατιστικών τους ιδιοτήτων.