Cloud computing στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση : - Τόπα, Ιωάννα Αικατερίνη (2012)
Το θέμα που πραγματεύεται η διπλωματική εργασία έχει να κάνει με την εφαρμογή της υπολογιστικής νέφους στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση. Η διπλωματική εργασία έχει προσεγγιστεί πολύπλευρα, με αναφορά σε θέματα ασφάλειας, ιδιωτικότητας, οικονομικών και του νομικού πλαισίου σε Αμερική, Ευρώπη και Αμερική. Έχει πραγματοποιηθεί μια ανάλυση σε ήδη υπάρχουσες εφαρμογές σε άλλες χώρες του κόσμου, όπως επίσης έχει καταρτιστεί μια πλήρης στρατηγική για κυβερνήσεις και δημόσιους Οργανισμούς που επιθυμούν να μεταφέρουν τα δεδομένα και τις υπηρεσίες τους στο νέφος.