Εντοπισμός επιθέσεων πλαστών προφίλ σε κοινωνικά δίκτυα : - Μακράκης, Ιωάννης (Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, 2012)
Μελέτη συμπεριφοράς και ανάλυση των χαρακτηριστικών επιθέσεων πλαστοπροσωπίας σε κοινωνικά δίκτυα.