Δείκτες εκτίμησης αξίας ακινήτων : - Μανέος, Νικόλαος (2012)
Πρόκειται για μια ανάλυση της έννοιας του ακινήτου, καθώς και της αξίας και της εκτίμησής του. Στη συνέχεια γίνεται επεξήγηση της μεθοδολογίας για την δημιουργία ενός δείκτη ακινήτων. Τέλος, γίνεται η εφαρμογή αυτού σε μια έρευνα, η οποία καλύπτει όλη την Ελλάδα, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ως προς την πτώση, την άνοδο, την πυκνότητα κτλ.