Εισαγωγή στην ποιοτική θεωρία διαφορικών εξισώσεων : - Τασιούδης, Οδυσσέας (2012)
Εισαγωγή στα γραμμικά συστήματα διαφορικών εξισώσεων,παρουσίαση της ποιοτικής θεωρίας,αρχή της γραμμικοποίησησς,μέθοδος Liapunov.