Μοντέλα επιτοκίων : - Μπάρμπα, Σταυρούλα (2011)
Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η παρουσίαση και αναλυτική μελέτη των διάφορων μοντέλων επιτοκίων που αναπτύχθηκαν ανά το χρόνο. Στόχος μας είναι η ανάλυση των μοντέλων ως προς τις παραμέτρους που λαμβάνουν υπόψη, τη χρονολογική τους παρουσίαση, καθώς και η κριτική ανάλυση και συγκριτική παράθεση των πλεονεκτημάτων και των αρνητικών σημείων καθενός.