Tickets - Loach, Ken, 1936-; Olmi, Ermanno, 1931-2018; Kiarostami, Abbas; Delle Piane, Carlo, 1936-; Bruni Tedeschi, Valeria, 1964-; De Santis, Silvana; Trojano, Philippo; Cahani, Blerta; Dedja, Sanije; Compston, Martin (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2005)
Ένας ηλικιωμένος καθηγητής σε ερωτικές ονειροπολήσεις, ένας νεαρός συνοδός μιας νευρωτικής γυναίκας και μια παρέα νεαρών φιλάθλων που πάνε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, βρίσκονται όλοι στο ίδιο τρένο, στο δρομολόγιο από την Κεντρική Ευρώπη στη Ρώμη. Μέσα από τυχαίες συναντήσεις, θα συνδεθούν μεταξύ τους, χτίζοντας μία ενιαία ιστορία αγάπης, θυσίας και ευκαιρίας.