Ασυμπτωτικά αποτελέσματα στην θεωρία πιθανοτήτων και εφαρμογές : - Βάρφη, Αθηνά (2012)
Κάνουμε μια εισαγωγή στην θεωρία Μέτρου και στους χώρους ολοκληρώσιμων συναρτήσεων. Έπειτα δίνουμε κάποια από τα πιο βασικά οριακά θεωρήματα στην θεωρία πιθανοτήτων και τέλος κάνουμε μια εισαγωγή στην θεωρία των μεγάλων αποκλίσεων.