Signore e signori buonanotte - Comencini, Luigi, 1916-2007; Loy, Nanni; Magni, Luigi, 1928-2013; Monicelli, Mario, 1915-2010; Scola, Ettore, 1931-2016; Mastroianni, Marcello, 1924-1996; Gassman, Vittorio; Manfredi, Nino, 1921-2004; Tognazzi, Ugo (Classic films library, 2005)
Σε αυτή την επεισοδιακή ανθολογία, εξιστορούνται με χρονολογική σειρά οι πολιτικές και κοινωνικές απόψεις της Ιταλίας.