The truce - Rosi, Francesco; Turturro, John, 1957- (χ.ό., 1997)
Η ιστορία των ιταλικής καταγωγής εβραίων που επιστρέφουν στην πατρίδα τους από το Άουσβιτς μετά το τέλος του πολέμου. Η ταινία πραγματεύεται τις εμπειρίες τους στην προσπάθειά τους να ενταχθούν ξανά στη ζωή και τους φόβους τους για το τι θα συναντήσουν.