Persuasion - Michell, Roger, 1956-2021; Root, Amanda; Hinds, Ciaran, 1953- (BBC classics, 1995)
Ή Άννα Έλιοτ ακολούθησε τη συμβουλή της καλύτερης φίλης της και απέρριψε την πρόταση γάμου του νεαρού Φρέντερικ Γουέντγουορθ. Οκτώ χρόνια μετά, ο ανεκπλήρωτος έρωτάς της εξακολουθεί να τη βασανίζει, όπως και οι τύψεις για την ευκαιρία που έχασε. Ο Γουέντγουορθ, όμως, επιστρέφει στη ζωή της και η Άννα θα έχει μια ακόμη ευκαιρία στον έρωτα. Αυτή τη φορά, θα μπορέσει να ακολουθήσει την καρδιά και όχι τη λογική της;