The French connection II - Frankenheimer, John, 1930-2002; Hackman, Gene (Twentieth Century Fox Film Entertainment, 2002)
Ο Τζίμι Ντόιλ ακολουθεί τα ίχνη του ανθρώπου που αποτελεί τον σύνδεσμο με το δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών από την Γαλλία στην χώρα του. Ενδιαφέρον σίκουελ της πρώτης ταινίας με μια εξαιρετική ερμηνεία από τον Τζιν Χακμαν.