The French connection - Friedkin, William; Hackman, Gene (Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2002)
Ο αγώνας ενός αστυνομικού της δίωξης ναρκωτικών να εντοπίσει ένα φορτίο ηρωίνης που αναμένεται στη Νέα Υόρκη από τη Γαλλία, και να εξαρθρώσει το δίκτυο των εμπόρων που προτίθενται να το διοχετεύσουν στην αγορά.