Το γάλα - Σιούγας, Γιώργος; Αλειφερόπουλος, Προμηθέας (CL Productions, 2011)
"Έχοντας μεταναστεύσει εδώ και χρόνια από την Τιφλίδα, ο Αντώνης, φιλόδοξος και πρόθυμος να ανελιχθεί κοινωνικά και να γυρίσει την πλάτη στις ρίζες του, διατηρεί σχέση με την κόρη του αφεντικού του, την οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο αδελφός του, Λευτέρης, από την άλλη, αρνείται να ζήσει στο σήμερα, παραμένει αδύναμος και αφελής, ενώ η συμπεριφορά του γίνεται όλο και πιο περίεργη. Η μητέρα τους, Ρήνα, βρίσκεται στη μέση προσπαθώντας να τους φέρει κοντά". - Περίληψη από τη θήκη