Το τανγκό των Χριστουγέννων - Κουτελιδάκης, Νίκος; Μπέζος, Γιάννης; Στάνκογλου, Γιάννης; Αλμπάνης, Αντίνοος; Παπαδοπούλου, Βίκυ (N-Orasis Audiovisual Productions, 2011)
Δεκαετία του 1970... Είναι Χριστούγεννα και στο στρατόπεδο Βάτη, στον Έβρο, προετοιμάζονται για την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή. Ο υπολοχαγός Στέφανος Καραμανίδης, άνθρωπος κλειστός και μοναχικός έχει μια κρυφή επιθυμία. Να ζητήσει σε χορό τον κρυφό του έρωτα, τη σύζυγο του Συνταγματάρχη Μανώλη Λόγγου. Δεν ξέρει, όμως, να χορεύει. Θα ζητήσει τη βοήθεια ενός μορφωμένου φαντάρου του Λάζαρου Λαζάρου. Η γνωριμία τους θα σταθεί αφορμή για μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα και θα κορυφωθούν με ένα τανγκό.