Yoyo - Étaix, Pierre, 1928-2016; Étaix, Pierre, 1928-2016; Étaix, Pierre, 1928-2016; Auger, Claudine, 1942- (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2011)
Ο Γιογιό ένας δισεκατομμυριούχος ο οποίος, αν και έχει όλα όσα κάποιος μπορεί να φανταστεί και ζει σε ένα υπέροχο τεράστιο κάστρο, δεν είναι ευτυχισμένος. Ερωτεύεται μία όμορφη χορεύτρια ενός τσίρκου αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να είναι μαζί. Η κατάρρευση στο χρηματιστήριο έχει ως αποτέλεσμα την πτώχευσή του και έτσι είναι πια ελεύθερος να ακολουθήσει το τσίρκο και να βρει την αγαπημένη του. Οι δύο τους αποκτούν ένα γιο που αργότερα γίνεται διάσημος σταρ και χρησιμοποιεί την περιουσία του για να αγοράσει το κάστρο του πατέρα του. Αυτή τη φορά όμως ο πατέρας του αποφασίζει να παραμείνει στο τσίρκο.