Σχεδιαστικό πλαίσιο για την ενσωμάτωση περιστασιακού παιχνιδιού πολλαπλών παιχτών ασύγχρονης εμπειρίας σε ιστότοπο κοινωνικού δικτύου : - Κωλέτσης, Ηλίας (2011)
Ιστότοποι κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Bebo, είναι εξαιρετικά δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες που προσελκύουν εκατομμύρια χρήστες σε μηνιαία βάση. Η ιστορία αυτών των δικτυακών τόπων δεν περιλαμβάνει μόνο επιτυχίες. Πολλοί ιστότοποι κοινωνικών δικτύων απέτυχαν να πείσουν τους χρήστες να προχωρήσουν στο στάδιο της τακτικής χρήσης. Η εργασία αυτή έχει ως στόχο να παρέχει ένα πλήρες πλαίσιο σχεδιασμού για την ενσωμάτωση εμπειρίας παιχνιδιού στο σχεδιασμό των ιστότοπων κοινωνικών δικτύων, με σκοπό να δημιουργήσει στους χρήστες εγγενής διάθεση να συμμετάσχουν, να συμβάλουν και να επεκτείνουν αυτού του είδους τις διαδικτυακές υπηρεσίες.