Επισκεψιμότητα στα πάρκα της Αθήνας : - Κοκορίκου, Άλκηστη (2012)
Μελέτη του πεδίου των αστικών πάρκων, μελέτη περιπτώσεων πάρκων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Πεδίο του Άρεως, πάρκο Τρίτση, πάρκο Ναυαρίνου, Hyde Park, Parc de la Vilette). Έρευνα με ερωτηματολόγια σε χρήστες και μη των πάρκων. Σχεδιασμός συστήματος με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας του πάρκου.