Εργαστηριακή φυσικοχημική μελέτη-διερεύνηση έξι ανόργανων μεταλλικών ομοιοπαθητικών φαρμάκων και των δυναμοποιήσεών τους σε διαλύματα πέραν του Avogadro : - Καλλιαντάς, Δημήτρης (2012)
Η κλασική θεραπευτική ομοιοπαθητική, μία επιστήμη μη γραμμική, πολύπλοκη, συστημική, δεν μπόρεσε μέχρι τώρα να πείσει περί της αναγκαιότητάς της λόγω φαρμάκου το οποίο είναι ένα μαύρο κουτί για την επιστήμη. Με αυτή την εργασία θέλουμε να δείξουμε κατά πόσο το μαύρο κουτί του ομοιοπαθητικού φαρμάκου μπορεί να γίνει λευκό.