Σχεδιασμός εργαστηρίου για το μάθημα "Σχεδιασμός και ανάλυση μηχανισμών" : - Πλαστήρας, Χριστόφορος (2013)
Η διπλωματική εργασία περιλαμβάνει το σχεδιασμό εργαστηρίου για μάθημα μηχανολογικού ενδιαφέροντος με τη βοήθεια του εμπορικού πακέτου των lego mindstorms που περιλαμβάνει τους μηχανισμούς με τέσσερις ράβδους, με γρανάζια και οδηγητικές καμπύλες.