Αναλογικές και ψηφιακές μέθοδοι και τεχνικές για τη δημιουργία τρισδιάστατης ανθρώπινης κεφαλής : - Ξυνταριανός-Τσιροπινάς, Πάρις (2012)
Μέθοδοι και τεχνικές μοντελοποίησης μιας τρισδιάστατης κεφαλής. Αναφορά στη γλυπτική και την ιστορία της, εισαγωγή στην ψηφιακή γλυπτική, παρουσίαση προγραμμάτων σχεδίασης και παραδείγματος εφαρμογής μοντελοποίησης μιας ψηφιακής κεφαλής με βάση ένα πραγματικό πρόσωπο.