Monsoon wedding - Nair, Mira; Shah, Naseeruddin; Dubey, Lillete; Shetty, Shefali; Kharbanda, Kulbhushan; Shome, Tillotama; Das, Vasundhara; Raaz, Vijay (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2001)
Εποχή των μουσώνων στο Νέο Δελχί. Η οικογένεια Βέρμα συγκεντρώνεται μετά από πολλά χρόνια για να παρευρεθεί στον ξαφνικό γάμο του Χεμάντ και της Αντίτι, μοναχοκόρης του Λάλιτ και της Πίμι Βέρμα. Καθώς η μέρα του γάμου πλησιάζει, στην έπαυλη των Βέρμα μαζεύεται ένα πλήθος συγγενών, από κάθε γωνιά του κόσμου, πολλοί από τους οποίους καλά-καλά δεν γνωρίζονται. Ανάμεσα τους αναπτύσσονται σχέσεις αγάπης αλλά και εχθρότητας, λόγω γεγονότων από το παρελθόν που δεν είχαν ποτέ βγει στην επιφάνεια ως τώρα. Η τελική λύση θα έρθει την ημέρα του γάμου, δηλαδή... τη μέρα του μουσώνα!