Ταξίδι στην Ελλάδα (Συγκλονιστικές ανακαλύψεις και αρχαίοι πολιτισμοί, 2001)
Το 2ο αιώνα μ. Χ. άνθρωποι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται την Ελλάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Ρωμαίος συγκλητικός Λεύκιος Τερέντιος που θα μας συνοδεύσει σ' ένα περιπετειώδες ταξίδι με αφετηρία τη Ρώμη και προορισμό τους εκπληκτικούς καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Χάρη στις τεράστιες δυνατότητες που μας προσφέρουν οι τεχνικές της τρισδιάστατης ψηφιακής απεικόνισης, θα ξαναδούμε την Κόρινθο και τη θαυμάσια αγορά της, το μοναδικό θέατρο της Επιδαύρου και, τέλος, την Ολυμπία με τους περίφημους αθλητικούς αγώνες και το μεγαλειώδη ναό του Δία