Lakposhtha parvaz mikonand - Ghobadi, Bahman; Ghobadi, Bahman; Latif, Avaz; Ebrahim, Soran (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2005)
"Κουρδιστάν, παραμονές της αμερικανικής εισβολής στο Ιράκ. Ο 13χρονος Σοράν είναι γνωστός ως "δορυφόρος", για την εγκατάσταση πιάτων και κεραιών στα τοπικά χωριά αναζητώντας νέα για την επικείμενη επίθεση των Αμερικανών στο Ιράκ. Είναι ο αρχηγός των παιδιών, που τα οργανώνει να κάνουν την επικίνδυνη αλλά αναγκαία δουλειά των ναρκαλιευτών. Ο "δορυφόρος" ερωτεύεται μια μικρή ορφανή, ένα κορίτσι με θλιμμένο πρόσωπο που περιπλανιέται με τον αδελφό της, και έχει το χάρισμα της προφητείας. Τα αδέλφια έχουν υπό την προστασία τους ένα τρίχρονο παιδάκι, του οποίου οι δεσμοί μεταξύ τους γίνονται γνωστοί όταν αποκαλύπτεται η ανείπωτη, σκληρή αλήθεια". - Περίληψη από τη θήκη.