China (Reunion des Musees Nationaux, Canal + Multimedia, Cryo Interactive Entertainment, 1998)
Εκπληκτικό παιχνίδι περιπέτειας που σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε την απαγορευμένη Πόλη όπως ήταν το 1775 όταν ζούσε σε αυτήν αυτοκράτορας της Κίνας, πλήρεις οδηγίες και Walkthrough του παιχνιδιού