Ολυμπιακοί Αγώνες (The Olympic series, 1996)
Κάθε επεισόδιο της σειράς, αποτυπώνει μερικές απο τις μεγαλύτερες και πιο εμπνευσμένες στιγμές των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, αρχίζοντας απο το 1896 στην Αθήνα και φτάνοντας στο 1996 στην Ατλάντα. Όλο το υλικό της προέρχεται απο το αυθεντικό αρχείο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής