Sanxia haoren - Jia, Zhangke, 1970-; Jia, Zhangke, 1970-; Zhao, Tao, 1978-; Zhou, Lan; Han, Sangming; Ma, Lizhen; Wang, Hongwei, 1969- (Feelgood [Εταιρεία διανομής], 2006)
Η παλιά πόλη του Fengjie έχει πλέον βυθιστεί. Οι πολίτες επιστρέφουν για να διασώσουν ό,τι μπορούν... και να αποχαιρετίσουν αυτούς που έχασαν.