Le grand amour - Étaix, Pierre, 1928-2016; Étaix, Pierre, 1928-2016; Étaix, Pierre, 1928-2016; Fratellini, Annie, 1932-; Calfan, Nicole (Audio Visual Enterprises, 2012)
Ο Πιερ παντρεύεται τη Φλοράνς, τη μοναχοκόρη ενός εργοστασιάρχη. Όλα είναι θαυμάσια στη σχέση τους και στη δουλειά του, ο ίδιος γίνεται διευθυντής αλλά, μετά από 15 χρόνια γάμου, η μονοτονία στη ζωή του αρχίζει να τον κουράζει. Τα πάντα θα αλλάξουν τη μέρα που μια νεαρή και όμορφη 18χρονη προσλαμβάνεται στο εργοστάσιο ως γραμματέας! Ο ονειροπόλος Πιερ ερωτεύεται τρελά την κατά πολύ νεότερή του κοπέλα και αρχίζει να ερωτοτροπεί και να ονειρεύεται πάλι.