Ripley's game - Cavani, Liliana; Malkovich, John (Audio Visual Enterprises, 2004)
Ο Tom Ripley πείθει κάποιον να διαπράξει φόνο με αντάλλαγμα ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και ο άνθρωπος αυτό πρέπει με κάποιο τρόπο να αποφύγει τον κίνδυνο.