Μάγια (Αρχαίοι πολιτισμοί ;, 1999)
Μεταξύ του 3ου και του 10ου αιώνα μ.Χ., στη χερσόνησο του Γιουκατάν, στο σημερινό Μεξικό, ο πολιτισμός των Μάγια φτάνει στο απόγειό του.θα ανακαλύψουμε τις σπουδαιότερες αρχαιολογικές θέσεις του πολιτισμού αυτού.