Λογομάθεια + (Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, 1998)
Το πρόγραμμα Λογομάθεια+ είναι σειρά μαθημάτων της ελληνικής γλώσσας και απευθύνεται στους μαθητές των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού, καθώς και των πρώτων τάξεων του Γυμνασίου. Αποτελεί προϊόν συνεργασίας γλωσσολόγων, παιδαγωγών, παιδοψυχολόγων, εικονογράφων και μηχανικών πληροφορικής. Αποτελείται απο 3 Cds και απευθύνεται στους μαθητές των τελευταίων τάξεων του δημοτικού, καθώς και των πρώτων τάξεων του γυμνασίου. Περιέχει πλήρη κάλυψη όλων των γλωσσικών επιπέδων (συντακτικό, γραμματική, ορθογραφία, λεξιλόγιο), παρέχει συμβατότητα με τη σχολική διδακτέα ύλη, προσαρμογή στις ανάγκες του μαθητή και επιβραβεύσεις.