Min dit - Bezar, Miraz 1971-; Bezar, Miraz 1971-; Bezar, Miraz 1971-; Orak, Senay (Bezar Film, Odeon [Εταιρεία διανομής], 2009)
"Η 10χρονη Γκιουλιστάν ζει ευτιχισμένη με το μικρότερο αδερφό της, Φιράτ, τη νεογέννητη αδερφή της και τους γονείς της στο Ντιγιαρμπακίρ, στην καρδιά του τουρκικού Κουρδιστάν. Όταν οι γονείς τους δολοφονούνται μπροστά στα μάτια τους από μέλη παραστρατιωτικής οργάνωσης, η ζωή των παιδιών μετατρέπεται σε έναν αγώνα επιβίωσης γεμάτο ανατροπές και απροσδόκητα εμπόδια". - Περίληψη από τη θήκη.