Midnight in Paris - Allen, Woody, 1935-; Allen, Woody, 1935-; Bates, Kathy, 1948-; Brody, Adrien; Bruni, Carla; Cotillard, Marion, 1975-; McAdams, Rachel, 1978-; Sheen, Michael; Wilson, Owen, 1968- (Feelgood [Εταιρεία διανομής], 2011)
Μία ρομαντική κομεντί που εκτυλίσσεται στην Πόλη του Φωτός. Μια οικογένεια πηγαίνει εκεί για επαγγελματικούς λόγους κι ένα νεαρό ζευγάρι ετοιμάζεται για να παντρευτεί το φθινόπωρο, αλλά ζει καταστάσεις που φέρνουν τα πάνω κάτω στη ζωή του. Η ταινία αφηγείται το μεγάλο έρωτα ενός νέου άνδρα για μια πόλη, το Παρίσι, και μιλάει για τους ανθρώπους που έχουν την ψευδαίσθηση ότι αν είχαν μιαν άλλη ζωή, διαφορετική από τη δική τους, θα ζούσαν πολύ καλύτερα.