Tomboy - Sciamma, Celine 1980-; Sciamma, Celine 1980-; Heran, Zoe; Levana, Malonn 2004- (Feelgood Entertainment, 2011)
"Η 10χρονη Λορ είναι ένα αγοροκόριτσο, που μετακομίζει με τους γονείς της και την μικρότερη αδερφή της Ζαν, σε ένα ειδυλλιακό προάστιο του Παρισιού. Γίνεται γρήγορα φίλη με τη Λίζα και την παρέα της, που αποτελείται εξ'ολοκλήρου από αγόρια. Προκειμένου να γίνει αποδεκτή από την παρέα και έχοντας εμφάνιση αγοριού συστήνεται ως Μίκαελ, ένα αγόρι σαν τα άλλα και αρκετά διαφορετικό ώστε η φίλη της Λίζα να την ερωτευτεί. Αυτό που δεν φαίνεται ωστόσο να συνειδητοποιεί η Λορ είναι τι θα συμβεί όταν το καλοκαίρι τελειώσει και το μυστικό της αποκαλυφθεί". - Περίληψη από τη θήκη