The ides of March - Clooney, George; Clooney, George; Gosling, Ryan, 1980-; Hoffman, Philip Seymour, 1967-2014; Giamatti, Paul; Tomei, Marisa; Wright, Jeffrey; Wood, Evan Rachel, 1987- (Audio Visual Enterprises, 2012)
Ο κυβερνήτης Μάικ Μόρις διεκδικεί το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Στο πλευρό του, ως εκπρόσωπος τύπου, στέκεται ο νεαρός Στίβεν Μάιερς, που είναι διατεθειμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να κερδίσει ο Μόρις την πολύτιμη υποψηφιότητα. Όμως ο δρόμος προς την εξουσία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα: μυστικές συμφωνίες, ανήθικοι πολιτικοί χειρισμοί, υπόγεια παιχνίδια κυριαρχίας και ένας εκρηκτικός συνδυασμός φιλοδοξίας, πίστης, προδοσίας, εκδίκησης συνθέτουν ένα έντονο πολιτικό θρίλερ.