Shakhmatnaya goryachka - Pudovkin, Vsevolod Illarionovich, 1893-1953; Shipovsky, Nikolai; Fogel, Vladimir Petrovich, 1902-1929 (Connoisseur Video, 1993)
Η μανία για σκάκι που έχει καταβάλει τη Μόσχα κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου σκακιστικού τουρνουά, γίνεται η αιτία για το τέλος μίας σχέσης.