Έβερεστ (National Geographic Society, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, 2003)
Η National Geographic ενώνει τους γιούς των πρωτοπόρων της ορειβασίας για μια νέα αποστολή στο Έβερεστ, πενήντα χρόνια μετα την πρώτη επιτυχημένη ανάβαση στη στέγη του κόσμου