Manufacturing consent : - Achbar, Mark; Achbar, Mark; Wintonick, Peter; Wintonick, Peter (Connoisseur Video, 1994)
Η πολιτική ζωή και οι ιδέες του αμφιλεγόμενου συγγραφέα, γλωσσολόγου και ριζοσπαστικού φιλοσόφου, Noam Chomsky